Sunday, July 31, 2016

why


Saya ingat , sy tunggu, bg awak masa sekejap, maybe awak akan
fkir balik masalah kita. Tapi saya silap. Saya tunggu org yang dah ada 'someone else'.
Bila awak ckp awak dah ada org lain, sy mcm terkejut. How fast are u? sekejap nya awak terus buka hati utk org lain.
Saya tau awak marah sgt dgn saya, tapi kenapa buat keputusan terlalu cepat mcm ni. Dlu awak kata tak nak tunang . Suddenly awak kata dah nk tunang/kahwin. Saya dah cuba pertahankan sebaik mungkin, tapi saya gagal jugak. Saya tak sangka org yg saya sayang sgt, org yg saya bg segala hati saya , perasaan saya, jadi macam ni (': Everything changed just like that.
Semoga awak bahagia dgn pilihan awak . Amin.

*i wont forget you*
saya percayakan jodoh .

mien's FOLLOWERS