Tuesday, July 26, 2016

soulmate

Bila saya ada masalah, bila saya down, bila saya lemah, awak ada dgn saya, sokong saya, support saya, bg saya semangat , dengar luahan hati saya . Saya tak pernah lupa tu. Awak slalu ada dgn saya, selalu faham saya . Kita pernah sama2 susah. Tapi kita support each other . Saya tak tau nak explain mcm mana lagi dgn awak , sebab awak dah tawar hati dgn saya . Awak mcm dah benci saya sangat . Setiap hari saya rasa lain sangat, saya rasa rindu, saya rasa hilang. Sakit sgt rasa . Sebab sy dah letak hati  sy 100% kat awk. Swear (': Awak, please , jgn tinggalkan saya mcm ni .Awak dah bosan ke dgn saya? Sampai awak kata jgn ws awak, ws benda penting je. Saya selalu tnggu awak, nak call awak, cakap dgn awak. Saya dah tak ws awk waktu kerja, sy tak ganggu lgsung. sy tnggu smpai awk balik, sy ws awak. tersentap saya awk ckp cmtu . ya, sy dah betul menyesal apa sy buat . tak kesian ke kat saya. hm i always waiting you .Saya bkn cari org lain, sy cuma cr awak sorang je. Tapi kenapa hati awak terus tawar dgn saya. Saya rasa mcm saya ada silap yg sgt besar smpai awk tak dapat maafkan saya. Pernah ke selama awak knl saya, saya tak pernah mengalah? .sebab tu sy minta maaf dgn awak sgt2 atas silap saya. . Saya tak pernah pun bosan dgn awk dari dulu. I need you. Honestly, i need you . Bila saya ada masalah, saya dah tak tau nk share dgn siapa, saya tak tau nk luah kat siapa. Sometimes saya rasa sorang2 je. hm. Just want u to know , Macam mana saya kenal awk dulu, macam mana saya syg awak , tak pernah sikit pun saya berubah hati . Awk , jgn la berubah hati. em . saya dh tak tau nak buat apa lgi . sy buntu dah. maybe apa yg sy tulis ni tak terkesan kat awak, tapi bg la sy ruang sekali lagi utk sy betulkan keadaan. jgn la hukum sy mcm ni . saya tak pernah tipu perasaan sy . i wont break my promise again.  Now u know how much i love you . Saya nk jaga relationship sebaik mungkin.  b rindu sayang sgt . *lama tak dgr suara awak* 
Awak, maafkan saya ........
Maafkan saya........
forgive me. 
give me last chance .

mien's FOLLOWERS