Monday, July 25, 2016

Alhamdulillah (':

alhamdulillah . setelah 3 tahun belajar. we're officially graduate . Terima kasih Allah, kerana memberi peluang dan ruang kepada kami kerana dapat memberikan segulung diploma kepada ibu bapa  kami . Aku tahu , pengorbanan mereka tak akan mampu terbalas, skurang-kurangnya dapat menggembirakan mereka selagi mereka masih hidup . Terima kasih juga pada pensyarah , kawan2, awak, sebab selalu support, nasihat, tunjuk ajar, didikan dan dorongan yang berguna . Ada rezeki kita jumpa lagi . Aku doakan mereka akan berjaya dunia akhirat dan semoga ukhuwah yang terjalin akan terus utuh . Amin . 



#Dalam aku gembira, dalam aku tersenyum sepanjang hari graduasi, sedikit sebanyak aku terasa kehilangan org yg aku paling rapat, selalu aku bergurau, kongsi setiap masalah, a part of my life.  Aku cuba tahan, sebab ni hari graduasi aku . Aku tak nak mood down . Awak tau tak, sakit sgt sy rasa. Saya perlukan awak as my supporter. Dari dlu saya pernah cakap. Dont leave me (':
Setiap masa , kawan2 saya tanya. Awak mana? tak datang ke? Saya ckp awak kerja. Busy. Tak sempat tapi nanti dia bg gift. Saya tahu saya banyak buat salah dgn awak , sy selalu degil, tak dgr cakap awak. Saya selalu minta maaf dgn awak , sebab sy tak nak gaduh dgn awak. Saya tak nk hilang awak . saya sayang awak sangat ! hmm. Kalau awak tau apa yg saya rasa , apa perasaan saya sekarang , mesti awak sedar yg saya jujur, ikhlas dgn awak . Saya habis je grad, amik gmbr dgn kawan2, terus balik . Saya refuse semua yg nk amik gmbr dgn saya berdua. I swear i felt guilty . Saya tak pernah curang dgn awak. Sepanjang saya kenal awak, saya rasa awak dah layan sy baik, selalu buat sy happy . Saya sabar , saya terima semua kelebihan kekurangan awak . Saya tak pernah ungkit, tak pernah sembunyi apa2 dgn awak . Saya percayakan awak, saya tahu kita tak tau jodoh kita mcm mana . Tapi tak salah kalau saya berusaha utk kita. Saya dah usaha yang terbaik . Saya tak pernah pun give up dgn awak. Selagi saya boleh pertahankan, saya akan buat . Awak.. saya kan selalu takut if saya syg seseorang sangat, org tu tiggalkan saya. Sebab sy sayang orang, saya akan sayang sangat (': Takpela, semua orang akan buat silap. Saya harap awak maafkan saya . Honestly, saya tunggu awak. Sikit pun saya tak pernah lupa awak. i wont start all over again. Apa yg saya ada sekarang, saya bersyukur. Saya bersyukur sebab sy kenal awak, termasuk family saya. Apa yang saya confess dekat awak sblm ni, its not a sweettalker. Saya serious. Lepas je ex saya tinggalkan sy dulu, sebab dia ada someone else, saya rasa bodoh. sy rasa kecewa. Sampai awak muncul . Saya hilangkan perasaan kecewa terus jauh2. Awak boleh terima saya. sikit pun awak tak pernah bandingkan saya dgn sesiapa, or complain ttg diri saya. Maybe sy yang terlalu fikirkan. Saya pernah promise dgn awak, saya tak tinggalkan awak. Dan saya tak pernah tinggalkan awak. I need you , I need you in my life. Saya bkn playboy, saya bkn jenis mcm tu. Saya tau saya ada siapa, saya tau siapa diri saya . Saya tau dgn siapa saya cakap perkataan Sayang. Mungkin hari demi hari saya perbaiki diri saya jadi lebih baik . Give me last chance. Saya doakan yang terbaik utk kita. #missyoualotmydear

#idoreallyloveyousomuch.
#NJ


mien's FOLLOWERS