Thursday, March 24, 2016

miss youuu


Lately ni , kenapa aku rasa sunyi sgt . Ye , aku faham . Dia busy, final nak dekat dah . Cuma kadang2 tu aku rasa mcm takde masa dah dia utk aku . Aku takdela nk on call setiap masa . At least balik kelas , or nak pergi . call kejap. or whtsapp. Aku bkn jenis memaksa, sekurangnya happy sikit bila dia ada call gak even kejap (': jujur aku tak tau kenapa aku rasa rindu sgt dgn dia. Kadang2 tu rasa takut hilang dia . Aku tau ni cuma perasaan je . Tapi tu la yang aku rasa setiap hari . Gambar/video je la yg selalu aku scroll . Buat aku senyum sorang2 . Mesti u pelik kan , i selalu rindu u. tak pernah bosan . Sbb i dah syg u sgt , thats why i mcm ni . i tau, akan dtg nnti kita lg busy . u pun nnti dah kerja . Entah2 jauh . emmm. i harap sgt kita dapat kekalkan relationship ni . i do really love you nurul jannah bt rosly.  Apa yg i buat , apa yg i rasa, semua ikhlas . Takde pun i nk buat apa yg u tak suka . or buat u jeles. i know my limit syg. Stay with me no matter wht happen . 

really hope u beside me now :(

mien's FOLLOWERS