Sunday, November 22, 2015

Move on

Allahuakbar. Semakin hari semakin besar dugaan dan cabaran yang datang . Semoga aku terus kuat dan tabah. Aku harap apa yang aku lalui semua sekarang , buatkan aku lebih bersyukur dgn nikmat Allah bg kepada aku sekarang . Sekali Allah tarik nikmat dari kita, tiada galang gantinya . Dia lebih berkuasa. Ape pun , aku kena kuat lalui kehidupan sekarang , walaupun aku rasa agak sukar .tapi aku tahu aku mampu . Jannah? so far alhamdulillah . Makin baik dan happy . Sbb dia yg ada selalu support , bg semangat kat aku bila aku dalam keadaan yg tak stabil . Terima kasih sayang . Iloveyoudear:* Hope kita akan kekal . Inshaallah. Tak lama lagi nak naik sem baru . Your last sem, do the best syg! u can do it . I always support you. Aku? macam ni la . Baru habis dip. Tak lama lg aku kerja . Then kalau dapat smbung belajar, aku akan pergi . Then aku terus focus kerjaya aku . Yela, nak kawen kan . Tak leh biar jannah tu lama2 . Nnti orang kebas . hee . Now, i have to move on , find my future and goals. Goodluck to myself ! bye . 
-nj-

soulmate :*
hey muah siket !

mien's FOLLOWERS