Monday, November 16, 2015

Hmm


Makin lama, makin banyak dugaan yang aku hadapi . Ya allah, kau kuatknlah semangat aku untuk menghadapi kehidupan akan datang . Sesungguhnya aku rasa lemah sgt . Orang mmg nampak aku ceria , happy , mcm tiada apa masalah pun . Tapi hakikatnya , aku sahaja yang tahu . Aku cuma harap aku dapat biasakan diri dengan keadaan sekarang . Mungkin sukar , tapi itu realiti . Lately ni pun selalu sgt busy , kadang2 sampai masa utk dia pun dah kurang . Aku tak nak la dia fikir yg aku ni busy , tak ingat dia langsung . Sama sekali tidak . Kalau nak diikutkan , hati ni rindu sangat . Sangat ermm . Wht can i do ? Takpela . Aku kena belajar sabar , tenang . Ada masa, ruang dan waktu yg sesuai , b nak jumpa syg okay ? Iloveyousomuch. Only you ❤️

mien's FOLLOWERS