Monday, October 26, 2015

Only you

Bersabar dalam apa jua situasi . Jangan terlalu ikutkan perasaan kita sendiri . Makin hari aku cuba jd matang . Dalam pemikiran, perbuatan dan dalam hubungan . Tak semestinya kita layan pasangan kita mcm budak2, manja , itu kita panggil tak matang ke ? Ikutla situasi . Matang biar bertempat . Aku cuba jd org yang lebih memahami, mmg nampak aku ni perangai mcm budak2 , main2 , tapi org yg betul2 rapat dgn aku tau bila aku serius , bila aku ambil berat. Aku tak nak gagal jd seorang lelaki yg boleh jaga org yg aku syg termasuk keluarga aku . Bila aku jatuh, aku kecewa , aku cuba bangun sendiri . Even susah . Aku bersyukur sekarang sbb aku ada org yg selalu ada bila aku sedih , happy, kecewa , everything . Ye , awak . Janganlah tanya kenapa sy ni baik dgn awak, caring.  Because i won't leave you dear . I will take care of you  . Baik buruk , kekurangan awk semuanya sy dah terima . Dah 3 bulan dah . Walaupun singkat , awk dah kenal saya lebih dari itu . Awk kenal sy sepenuhnya .  Don't leave your hubby behind . Seriously, he always need you . He always want you to be his partner for the rest of his life . You already changed me a lot .  I will appreciate everything about u .  Emm rajin kan sy tulis psl awk selalu . Kadang2 bila saya tulis ni , sbb sy tgh ingat kt awk, rindu awak , tak boleh tidur (': and sekarang sy tengah rasa 3 perasaan tu . Haa poyo kan shahmin ni ? Yelaa yg ni la yg awk sayang , yobo awak , tembam awak , hitam awak , semua laaa huhu . Sekarang pukul 4.05am . Awak dah tidur lena dah sayangggg. Shhhhhhhh saya tak nak kacau awak tidur . So, sy post kat sini je . Sayangggg, syg kena tau something tau , yg sekarang ni hubby syg sorang ni dah bahagia sangat dgn sayang . Sangat . Promise . Love you so much NurulJannah Bt Rosly ❤️

mien's FOLLOWERS