Friday, October 2, 2015

feel more comfortable

Makin hari , b makin selesa dgn syg . Sangat selesa . 
Thank you syg . You always make my day every single moment . Makin syg ni tauu .hiks:* 
Ye , b dah promise dah dgn syg . No more playboy, no cheating, no play around, no flirting . Love you only okay dear ? Forget all about my past . b dah ada syg sekarang , and i really love u so much . jangan jauh dgn b okay ? b xtau la mcm mana nanti b kalau syg jauh . :(  pandailah kita jaga diri masing2 taw . Sorry la lately ni selalu sgt rindu syg (': Alaa nak buat mcm mana kan , dah makin syg .manja sikit je pun :p  biarlah , takde orang marah pun . kalau boleh hari2 bangun, terus jumpa . hee . iloveyoudear! muahh :*
sweetheart :*


banyak betul syg snap gmbr b , ada lagi sbnnrya. ni je b masukkan , hee syg b pandai dah shoot2 gmbr ni . pandai b ajar nih . hihi

mien's FOLLOWERS