Saturday, September 5, 2015

This is me.



Degil? Tak dengar cakap ? Mengada? Yee awak. itu saya. Itu shahmin (': saya nk awak tau satu perkara , yang saya tak kan buat semua tu kalau saya tak sayang awak, tak care kat awak. u know how much i love you? i hope u can feel it . Saya tk pernah rasa berkira, susah untuk awak. Sikit pun tak pernah . Makin bahagia ada lah . I want be a perfect person for you, now and forever . I want the best for you dear . Awakkkkkkkk, jangan lupa saya tauuu (': haaaaa sekarang , saya dah sgt serious dah dgn awak . Banyak moments dah kita lalui sama2 , even dalam masa yang singkat ni . Saya tak tau kenapa apa yg saya buat, sy beli, saya makan , sy msti ingat kt awk. That was me when i'm really love someone . One more thing, awak jgn rsau, saya tak pernah complain apa2 pun psl awak. Saya accept awak sekarang. Tak kisah la awak mcm mana .Kalau sy ni cerewet sgt, semua benda sy tk bg makan . huhu. Lots of love from me . -nj-

always love youu (:

mien's FOLLOWERS