Wednesday, September 2, 2015

Saya jaga hati awak ,okay ?

Saya dah lama jaga hati awak, dari saya start sayang awak sampai sekarang dan smpai bila2. Tak perlu awak ragu2 sy lagi, jangan biarkan perasaan negatif mengganggu fikiran awak, cukupla awak percaya saya , setia dgn saya dan syg saya mcm mana saya syg awak (': Saya tak pernah tipu awak, atau mainkan perasaan awak. Sikit pun takde niat macam tu, saya cuma tahu sekarang saya ada someone special dalam hidup saya yang selalu buat saya happy, gelak, ketawa, gaduh, manja , mengadu and everything.  why? because i do really love you so much sayang :* i don't want anyone else replace you.. Penat dah mencari, kecewa, semua tu tak nak dah . Apa sy ada skrg, saya hargai sangat. Awak, sy ikhlas tau. and i really happy with my life now with you  (: awak jangan merajuk, marah atau jauh dgn saya. i can't :(  everyday i want you always with me . mengada kan? sy mmg mcm ni . When i start to love someone deeply, i really meant it .  Thank you dear for giving me a chance and be my sweet partner . iloveyou :*

-nj- . 


mien's FOLLOWERS