Friday, September 18, 2015

Sabar


"Belajar sabar dengan setiap apa yang berlaku, kawal diri kita dan perasaan. Inshaallah pasti ada hikmahnya dalam setiap apa yang berlaku . Tak semua yang berlaku dan terjadi tu buruk sahaja semua , kadang2 Allah hanya beri kita ujian utk melihat kita boleh tak lalui setakat mana kemampuan kita . Same goes in relationship , keep patient with our partner . Kalau tak smpai bila2 hubungan tu terumbang-ambing . kan ? Normal la dalam relation ada misunderstanding, miscommunicate, lumrah dalam kehidupan . Thats why sometimes aku noted kat diri aku sendiri, belajar sabar dan handle setiap masalah dgn tenang dan matang . Inshaallah . "

*hari ni sy balik jb kejap . take care dear
*pray for my journey 
*loveumore

mien's FOLLOWERS