Monday, September 28, 2015

(':

my soul, my everything, my love , my sweetheart.
ILOVEYOU!
Kenapa dengan aku ni ? ada yang tak kena ke  ? kenapa aku rasa lain sgt . tapi dalam masa yang sama aku rindu sangat kat dia. am i overthinking or hanya perasaan je . emm . i don't know . Honestly, sekarang aku rasa makin syg sgt kat dia . Aku tak tau mcm mana nk confess lagi . Aku tak nk hilang dia , aku takkan lepaskan dia . After all we're going through together from zero till now , i'll never stop loving you dear . b dah sgt selesa dgn syg sekarang , b terima syg , b jaga syg , b jaga relationship ni baik2. Apa yg syg cakap dgn b semua , b xpernah marah . b cuba sikit2 jd yang baik utk sayang . i need long relationship with you . i don't want anyone else . Be my last partner . Just one thing i want from you , 'don't let me go'. Bila kita dah start syg orang tu , they can sacrifice anything for you . Same goes like me . You know what i mean right . B dah letak effort sepenuhnya , em cuma maybe b belum perfect lg . Give us time , space and chance to be better person  . When you said last night , u can't go  on , u afraid . B dah rasa mcm . emm am i will lose her ? seriously? Deep hurt . Tapi b faham apa yg syg maksudkan sebenarnya . Takpela syg , b tak nak la cakap lagi, b xnk fikir bukan2 dah . NOW , i have you only . i'll promise i will take care of us and this relationship forever .Sorry kalau b ada buat silap. Thank you for accept me . ILOVEUSOMUCH ! :*

mien's FOLLOWERS