Saturday, August 29, 2015

Iloveyou


Thank you so much (': 
Why? Because you always make my day full of happiness. Honestly , i'm really happy be with you as your  partner right now:* alhamdulillah setakat ni all going well, harap sgt berterusan dan takkan berubah . Sy percaya awak okay? Cuma jgn selalu buat sy jelous emm dan jgn tipu saya . I already love u deeply . Keep my heart carefully dear . Actually sy ni jenis tak leh jauh tau kalau dah syg . But , i'll try control myself . Awk jgn rsau , i won't cheat on you , lying and make you dissapointed . Mcm mana awk jaga saya , mcm tu la sy jaga awak . Makin lama sy knl awk, makin sy knl hati awak . Sy hrp sgt awk tak bosan dgn saya , sbb sy dah serious dgn awk . Tak leh main2 dah . Apa yg ada sekarang, sy bersyukur sgt . Bersyukur sbb sy ada someone yg tak pernah jemu buat sy gelak , ketawa , senyum . Thats the reason why i love u so much . Remember the promise . Keep it . 
Bukan susah nk bahagia, dan bukan senang nk kekalkan kebahagiaan . Normal la kalau ada pasang surut dalam relationship , sy harap kita boleh discuss together , rasional, and being matured . Hmm i don't want anyone else take you from me . Emm i need you . I'll be the best person for you syg (: thank you againnnn . Jaga hati . Iloveyouuuuu :*

mien's FOLLOWERS