Saturday, July 4, 2015

Topping Honeydew

ASSALAMUALAIKUM

That story begin with :  

Sem 2 aku bermula pada waktu itu , students junior baru masuk masa tu . Agak ramai la jugak yang daftar . Masa tu still minggu suai kenal . Dalam masa yg sama aku pun ada program dgn kelab aku dalam dewan besar . Aku pun lepak je la kejap sambil duduk memerhati junior2 tgh berkumpul, ice breaking , byk lagi la aktiviti diorang . Sambil duduk tu main phone , ternampak sorang prmpuan ni tgh duduk btul2 depan aku . Ya, she's cute . Aku pi depan sikit sebaris dgn dia semata nk tgk dia . Mmg xreti malu la masa tu . Aku pun ckp dgn mmber aku , "wehh , comel weh dia", dgn nada excited. Aku yg bajet2 humble ni ckp dalam hati ,'nak ke dia kawan dgn aku'. Dalam beberapa hari tu aku selalu stalk dia, usha dia dari jauh .dia tk perasan pun .hihi. Aku pun xtau kenapa tetiba tgh scroll fb ternampak nama dia and i was like , is that really her?! . Aku pun tekan add . And she's approve me .  Thanks god . haha. Aku pun start chat . just chatting biasa2 je . Tapi tak lama , suddenly she's dissapear . don't know why :( .Then , start praktikal sem 4. Aku cuba tegur dia , ask her phne number . Agak lama gak usaha ni baru berjaya :') Ya, normal la , dia pun xknl aku sgt xkn nk bg terus no kan . and finally i got it !. And the story going more interesting when she's be my buddyz ! Along my practical , everyday i'm otp, whtsapp, keep contact till now. Even just a simple things, it can be a long duration on call .haha Why? any special about her? Soalan yang selalu kawan2 aku tanya kenapa selalu rapat dgn dia . call selalu, whtsapp and so on . You know what , smpai sekarang aku tak tau kenapa aku sangat selesa bila aku share everything dgn dia . walaupun tu benda kecik je . Dan sekarang aku dah masuk last sem . Sem 6 . Aku masih belum tegur dia lagi , cakap dgn dia depan2, borak dgn dia . Hanya relay dalam dunia khayalan . Aku pernah cakap dgn dia yg aku akan tegur dia. Tapi tu la masalah aku , jenis pemalu sgt kdg2 . ceahhhhh . Suatu hari tu aku tgh duduk2 dgn mmber , ttbe dia lalu depan aku . Sumpah terkejut masa tu, macam kaku . aku tunduk je . K segan gila kot . Yela 1st time jumpa depan2 kot . Selama setahun lebih contact kat phone je . Tapi lama2 aku tegur dia sikit2, jumpa dia , borak dgn dia, story dgn dia , smpai satu masa tu seminggu lepak dgn dia (: emmmm . Awak , sy pun tak tau kenapa sy makin selesa dgn awak, i don't know why . maybe awak layan sy baik je. layan kepala sy yg gila2 ni . Honestly, sy happy sgt . sangat happyyyy :* yaaa, i always miss youu . sy nak awak selalu ada dgn saya . support sy , make me happy, laugh , smile , everything . Sy pun xtau relationship ni smpai bila . Sy harap sangat kekal smpai bila2. Tak semua yang kita nak , kita dapat kan awak . Sometimes,apa yg kita syg tu terpaksa kita lepaskan . Jodoh dan pertemuan dah ditentukan . Sy redha . Sy kenal dgn awak pun dah dirancang . Ape pun awak, honestly i don't want to lose you (': yaa, sy syg kot kat awak . em. Thanks for being a part of my life miss honeydew. Tak nak dah topping . Sy matang dahh  hee. So, last sem ni hope dapat selalu la tgk awak , kalau awak kata tak boleh, sy nk tgk jugak. sy kan degil . haaaaa skrg jam 3.20a.m . i still can't sleep. awak dah lena dah . kejap lg la kot kalau sy ngntuk sy tdur kay. Awak take care taw. be a strong person ! keep smiling , i love ur smile :* Nnti kalau ada masa kita lepak lagi . 143! Sincerely mr topping (:

mien's FOLLOWERS