Monday, July 27, 2015

THANK YOU :*

ASSALAMUALAIKUM

ILOVEYOU  <3
Thank you for everything that you're give to me. Especially your smile, caring, laugh and love  :*
Saya hargai setiap apa yg awak bg even benda tu kecil . Terima kasih sebab awak percaya saya, walaupun belum sepenuhnya tapi cukup la buat masa sekarang . Maybe akan datang 100% awak percaya saya. kan? hiks. emmm Saya nk cakap terima kasih jugak sebab awak layan saya dgn perangai sy yg mcm ni, faham je la sy mcm mana kan . Awak boleh accept semua perangai saya .  I'm not the best person , but i try to be the best person in your life . why? sebab sy syg awak sangat (:  bkn sbb sy player or sweetalker , but i really comfort with you . Banyak la benda yg sy suka kat awak. Ape pun awak , i really hope that this relationship long lasting .Maybe for a few years . Kita pun tak tau akan dtg mcm mana kan . Awak ! saya happy .Tak tau mcm mana nk describe feeling ni . I'll make sure i can behave myself, and most important not being 'playboy'. Biarlah si comel ni utk sy sorang je ! hiks love youu sayang !




#SAYASAYANGAWAK

mien's FOLLOWERS