Tuesday, July 28, 2015

Silence is better

Yaa, sometimes silence relationship is better right ? Tapi tu la . mulut orang ni kadang2 ada je . cakap itu ini even kita buat benda baik . Sebab manusia tak pernah puas dgn apa yg mereka ada. Biar je la kita je tahu apa yg kita buat . Yang penting tak susahkan orang lain . Betul jugak kadang2 org tua cakap, takut bila terlalu exposed partner kita . Ada yg kata kita ni berlagak la, playboy la, 'mcm dia sorg je ada partner', mcm2 lagi laa. Ada je org yg tak puas hati dalam diri dia . So, better kita low profile je . Behave ourself. Thats enough. Our journey still far. I know that . Dalam 5-6 tahun lagi tak tau la jadi apa, tak tau apa yg berlaku sama ada still mcm ni or sebaliknya . yela, apa yg kita expect tentang perasaan kan . Orang kadang2 boleh berubah sekejap je . Pagi cakap lain , petang dah lain dah . Cuma bila relate tentang relationship ni, more kepada trust and loyalty. Look simple, TRUST and LOYALTY? 2 simple words but not all people can do it. why? mcm yg saya cakap . Tak pernah puas dgn apa yg mereka ada . What i'm trying to say is, praised whtever we got. Tak kisah la benda tu besar atau kecil . Benda kecil pun boleh jd sgt berharga . Apa yg ada dengan kita sekarang , hargai dan bersyukur sebab kita tak tau akan datang kita dapat lagi atau tak . Mana tau org yg kita sia2 kan tu, tolong kita one day . Dan org yg kita syg tu, tiba2 lupakan kita . Kita pun tak tau . Zaman sekarang manusia bermacam ragam. Ada yg smpai boleh dibeli dengan duit . Kuatkan iman, teguhkan hati , percaya pada diri kita . Inshaallah
Jaga hati , jaga mata, jaga iman (: Thank you
for concern about me  -NJ-

mien's FOLLOWERS