Saturday, March 30, 2013

comel saya


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah kita masih diberi peluang menjalani kehidupan , menghirup udara yang nyaman serta menjalankan aktiviti2 yang berfaedah . Saya pun sebenarnya agak busy sedikit , sebab final exam saya dah dekat sangat . so need to rush! *ceh* Ape pon , saya akan buat yang terbaik . amin . Okay ...........            P ...L....K....N ? THATS MY MAIN POINT :'/ . Esok si comel tu dah nak gerak sana . Honestly, i'm so sad :'( why u all should put her name ??? takde orang lain ke . Kenapa mesti comel saya yang pergi! hmm i should accept the fate . Maybe ada hikmah disebalik semua ni . Ramai orang akan cakap dengan saya , " alaaa , relax aa 3 bulan je pun " , "wehh  ada org break lepas dia masuk plkn " , " mien , takde ape la . everything gonna be okay" . is that easy for me to calm ?? Diri sendiri yang rasa guys . Mungkin saya yang terlalu memikirkan hal ini , but i can't stop thinking about this . Saya tak tau apa yg jadi kat awak kat sana , makan minum awak , tidur awak , pakaian awak , mcm2 saya fikir tau awak . No other reason i'm like this except i really love u :'* Ye awak , saya tau awak pergi tak lama , tapi saya rasa mcm kena tinggal jauh je :'/ Lepas ni awak sambung belajar pulak . Jauh lg perjalanan kita . Takpelah awak , saya kat sini selalu menyokong awak dari belakang . Tak kira la apa keputusan , saya cuba terima dengan hati yang terbuka . Saya harap awak jaga la diri awak sebaik mungkin . kalau sekarang family awak selalu disamping awak , nanti awak kena berdikari . Awak jangan nangis tau? *comel saya ni kdg2 kuat nangis* Awak anggaplah ni satu cabaran utk diri awak dalam menilai kesabaran , ketabahan , kesetiaan dan keikhlasan dalam diri . Saya pun takde dengan awak dah . Nak pandang saya pun , hanyalah gambar sahaja menjadi peneman.  Awak , jangnlah nakal2 kat sana , u know what i mean . Don 't get to much close with someone that called "boys/men" . i don't want any hoping from them . huh. Shahmien still here , don't mess up with me . Saya tau awak boleh , awk baik , tak nakal . Hope awak ingat apa yg kita harapkan , promise , dan impian kita . Saya tak nak ia hanya jadi 'tin kosong' . Saya sangat percayakan awak , saya percayakan awak (': Saya minta maaf sangat sebab saya tak dapat hantar awak pergi sana . i'm so sorrrryyyy dear . jahat kan saya ? mmg pun . hmm Masa awak dah naik bas tu , awak anggplah saya dah sampaikan salam sayang saya dari jauh utk awak . Saya tunggu awak balik . saya tunggu awak . Saya harap dapat jumpa awak lagi .inshaallah . Ape pun , semuanya bergantung pada diri sendiri , kita yang merancang .Allah yang tentukan . Saya tak harapkan apa2 pun dr awak , dua je awak . Kesetiaan dan kejujuran dari awak . Its okay la , awak take care kayyy? promise to me be careful at there . Makan minum kena jaga tau . ingat semua pesan saya . Don't forget me . Saya harap awak balik dengan selamat dan sihat sejahtera. aminn iloveu dear :* i'm waiting for you sayanggggg !

*JANGAN NAKAL
*SOLAT CUKUP TAU
*CALL ME IF U'RE FREE
*SEE THE MOON IF U'RE MISS ME
*MARRIED IF U'RE LOVE ME *EH*
*SUKA GAMBAR NI SANGAT
*A FEW OF MY COLLECTION :'*
*COMEL KAN ?*






mien's FOLLOWERS