Saturday, December 8, 2012

so far away ~



                          ASSALAMUALAIKUM
Heyy guys ! *lambai* lately so busy dengan preparation bagai . Baru sekarang ada masa sikit aa nak update .haihh . Sebenarnya aku baru siap preparation nak gerak PAHANG nanti . *apesal tetibe je shahmin ni*? soalan biasa aku dgr bila aku cakap nak pergi sana . Actually aku continue study aku kat Politeknik Muadzam Shah . YE , aku jahat kan ? tinggalkan korang semua *6R1* i'm sorry :'/ Aku cuba berhijrah ke tempat lain utk belajar . Bukan ada niat lain . One day , korang pun akan jauh jugak dgn aku . Tipu la kalau aku tak sayang / rindu korang sangat . For sure i miss u all so much :'/ *give some appreciation to all my friends in 6R1 , especially Rusydi , azhim , haziq , faiz , izwan , satish ,dieba , azira azreen , azefa, azreen , sha dan semua la (:  korang la sahabat aku daripada orientasi sampai la sekarang dan sampai bila2 .*even azefa , azira dan dieba aku satu sekolah dulu masa form4 & 5 . aku tak pernah tegor korang . Lastly , satu kelas masa F6 . See , dunia ni kecil je beb. Banyak benda yang aku belajar even beberapa bulan dgn korang . serious , thanks guys ~ May god bless u all ! Nanti dah berjaya , jangan lupa kawan semua . tengok2 kan la result aku nanti . congrates kat sape yang got flying colours. ya , no more kpop ! haha *panggilan diorang  sebab cikgu selalu tegur aku pasal rambut . aiyoooo . ape pun , semua tu pengalaman indah , kalau nak cerita dari A-Z memang banyak sangat , terlalu banyak . Boleh jadi penulis cerpen aku kalau cerita .huhu  *credit to RUSYDI ZAIDAN & JOVIAL AZHIM,(kawan rapat aku) beb, terima kasih aa sebab selalu teman aku , layan je aku yang kadang2 mengada ni (: terima kasih atas segala nasihat2 kau kat aku . Ape pun , aku harap kau tak lupa aku .*jadi pengawas yang berdedikasi*(RUSYDI) take care of nana yea (: *Azhim , next year kau jgn pakai seluar tu lagi .ahaaa~ jangan bawak motor laju2 dohh . Nnati aku balik , aku tau kau dah pro main gitar haha.*kalau miss pasang lagu Motif Band- Tuhan Jagakan Dia . eheee~ this song really make me thinking of you all (,: goodluck semua batch 6R1 ! special thanks to Kai ning yvonne , sylvia , sheau yun, suflower, hui shan. *kawan chinese aku yang baik dgn aku dan memahami* Korang jaga diri baik2 , belajar rajin2 , dengar cakap cikgu . hah . cikgu ? saya minta maaf eh kalau saya ada terkasar bahasa , halalkan segala ilmu yang cikgu bagi kat saya . *alot appreciation to Puan Zalina , Panca , Lela , Azuan dan Jamaliah . *saya tak kan lupa jasa PUAN ZALINA.
sweetheart ? *kalau awak tengah baca ni , saya dah mula melangkah pergi ..(: no worries . Saya tak pernah lupa awak .U're my heartbeat , when u're with me . my heart beat like this _/\_/\_/\_ and when u're not here .. like this ------------- so flat u know ('; saya harap awak kuat . saya tahu awak boleh ! boleh ! walaupun tak semua perkara awak kuat. awak kena terima semua yang telah ditentukan oleh-Nya . insyaallah semuanya akan berjalan dengan baik . Ape pun . take care of urself tightly , don't be naughty . Remember all that i told u last times .Not all what we want , can we get. But we try to get it! *semua yang sempurna hanyalah dimata , tetapi ingin memiliki yang sempurna itu memerlukan usaha yang tiada titik nokhtah . ye , memang jauh dari mata , mungkin itu membuatkan awak tidak kuat dan putus asa , tetapi ingatlah bahawa awak akan dapat ganjaran nya nanti kelak dengan kesabaran dan kesetian awak . saya janji . Do't be sad dear . i'll always be with you . Saya minta maaf kalau selama ni saya ada buat awak tersinggung or rasa serba salah .u know what i meant and u know how i am . Because i love u so much , i'hve done everything . BE POSITIVE ! I will never forget you .Awak tu , jaga diri , jaga solat , jaga baby ? eh . belum la ! gurau je . senyum please ? please ? . THANKS YOU FOR EVERYTHING . Doakan saya selamat pergi dan balik (,; *Aina Afiqah
Untuk parents saya , terima kasih sebab dah jaga amin, jaga makan minum , semua lah . terima kasih sangat . Hanyalah kejayaan yang mampu menebus segala tu semua . Amin  janji jadi seorang anak yang baik dan soleh . okay , semua . aku minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki . Doakan kejayaan MOHAMAD SHAHMIN BIN RADZI ! Semoga perjalanan aku berjalan dengan sempurna . aminn . insyaallah . SALAM PERJUANGAN . 

LOVE u all guys ! 
*with tara *pang* . thanks a lot be my bestfriend and a caring person . hope u happy always . no sad lar ~

*with KN *kai ning . xie xie be my bff also. Happy to know you .~  thanks ya banyak ajar chinese word . harharr ~ stay happy and smile ,  thats it (:  kamshahamida ker ai (:
always be with you dear :* keep smile please ? your smile can make someone diabetes , because too sweet (,:

mien's FOLLOWERS