Wednesday, May 9, 2012

FORM 6

 ASSALAMUALAIKUM 

First of all , aku nk ucap tahniah kat kawan2 yg dapat sambung belajar kat ipta/oversea .congrates guys *walaupun hati agak terkilan  .gooodluck ! .yes , i'm here for form6 at STARP (sekolah tunku abdul rahman putra) .course kemanusiaan .haaa~ actually 50-50 sbnrnyer aku nk pergi .tapi atas semangat parents , ckgu , dia ,kwn2 .aku pergi jugax .terima kasih awak ,selalu bg semangat ,kata2 pendorong kat sy .always be there wherever i'm in sad ,happy and so on .i think nothing worse rite ? still continues studies like them .maybe aku just t'makan dgn 'momokan' org sekeliling pasal F6 ni buat aku xmnat . its okayh .sistem pon dah baru .byk perubahan .i'm just PRA-U . *rasa mcm pra -sekolah -,- overall okay at there .still tgah biasakan diri dgn sekolah tu walaupun da selalu berpindah randah sekolahh -,- .students at there almost okay ,funny ,sporting ,and can keep going .1 tahun 1/2 aku disitu .insyaallah . pray for my succeed :) *yes ,menanti org yg tersayang mmg mengajar kita menghargai dan bersabar (,:

                                                                                    -shahmien radzi-

mien's FOLLOWERS