Sunday, May 20, 2012

all out

ASSALAMUALAIKUM

*mata berpinar2* can't sleep* 3 hours with her* hewwwww :3 finally she asleep :,) 
awak ! awak ! *dia terkejut . boleh tanya ? .knpe awak suka tanya soalan2 mcm tu ? please please please ! .lets bygone be bygone .sy tak nak ungkit semuanya lagi .its all about past dear .Now ,i already have u ,DOUBLE A <3 ily ,imy ,iny <3 if god wills ,i will always be with u ,and no reason to changed my heart :,) sometimes kn awak ckp mcm sy ni xpnah berkorban ape pn utk awak kn .heih .mungkin awak tak nampak kot .sy bkn la sama mcm org2 diluar sana .i'hve my own style hunny .i don't want COPY & PASTE what they doing to their love . awak tahu tak ,kdg2 sy pk sy ni mcm ter*k sgt utk awak .tak setaraf cm awak .sy pn tak tau kenapa sy rasa mcm tu . am i the best for u ? press 1 for YES , press 2 for NO --' *ridiculuous .one request from me to you ,please don't ever compared about u and them . setiap org ada kelebihan dan kekurangan masing2 kan. you can't argue that dear .semua didalam kehidupan ni merupakan ketentuan illahi .redha la setiap apa yg dikurniakan .banyak insan di luar sana kurang bernasib baik dari kita .
i hope u understand what i'm try to said ,and i understand what are u feel now :')
FINALLY
,i love u <3

mien's FOLLOWERS