Monday, May 28, 2012

*miss you*

ASSALAMUALAIKUM 

Jam menunjukkan pukul 12.30 tengahari .Aku masih tidak keruan menunggu si dia sambil memegang telefon bimbitku yg tidak lekang walau seminit pun dari tanganku .Aku meletakkan kepala sebentar lalu tertidur tanpa kusedari .TIBA2 ."KRRIINNGG" ! fuhh .terperanjat aku .bunyi SMS rupanya .Pesanan ringkas dari dia yg menyatakan dia da sampai rumah .aku tertanya2 ,rumah mana ? rumah dia ke ? tak kan tak jadi ? .emm.lalu aku turun ,Tiada kata yg mampu ku ucapkan selain rasa bersyukur dan bahagiaa .Hanya DIA yg tahu betapa gembira hati ini tatkala melihat wajah insan tersayang muncul didepan mata .haaaa~ ya allah . *terasa ingin berlari sambil memeluknya * .thanks sudi datang walaupun saya tawu awak penat sangat kan .i'm just wanna to say i really mish u so much dear :) terima kasih jugax sudi keluar walaupun tidak lama .i'm sorry ,tak sempat bwk awak pergi kedai nasi lemak yg sy ckp tu .next time okayh ^^
For the 1st time ,aku mengimamkan seorang gadis dan aku bersyukur sebab dapat tunaikan permintaan dia .Dalam gemuruh ,aku sangat gembira . For the 1st time aku masak bersama dia . awwak ,awak , awak tawu tak sy nerveous gilaa awak tgk je sy msk .da mcm apa dahh .last2 awak yg tlg .heihh~ sorryyy sangat .tak sedapp sangat . *makan nasi goreng pon gigil .


Jam menunjukkan pukul 6 lebih .aku sudah resah gelisah ,bukan apa .aku cuma takut parents dia marah balik lmbat . Selepas siap semuanyaa ,aku menghantar dia balik dgn perasaan berat sgt hati ni .Sepanjang perjalanan ,hati ku rasa sebak , hanya pasrah yg dia masih belum milikku secara rasmi . Agar kamu tahu yg diri ini terlalu amat rindukan kamu . 
7.10 - sampai dirumahnyaa .okay ,sekali lagi perasaan gemuruh menghantui diriku ini . Aku pun membuka langkah masuk ke rumahnya dgn tenang . Kedua ibu bapanya pn menyapa , "shahmin ,makan la dlu " .*takpelah pak cik ,sy da makan td kat rumah .  Aku pn berjalan mencari bilik air utk mengambil wuduk . Solat berjemaah bersama insan tersayang .alhamdulillah . Selesai sudah , kedua ibu bapanya duduk bersama ku di ruang tamu . Satu demi satu soalan aku menjawab dgn penuh "yakin" sambil menjamah hidangan daripada si dia . Aku berasa gembira dan selesa dgn mereka . Aku bagaikan tidak asing lagi dlm keluarga tersebut . TIdak lama kemudian ,aku meminta izin ingin pulang ke rumah .takot dimalam hari tak awas sgt memandu . Diiringi dia hingga ke kereta , aku rasa ralat . kenapa dia di luar ? kenapa tak dia sebelah aku ? haaa~ sekali lagi .dia blm milikku sepenuhnyaa :')
Memandang muka dia buat kali terakhir lalu aku bertolak dgn perasaan yg sangat hiba .
insyaallah ,jika diberi peluang lagi .akan ku bertemu lagi pada masa akan datang ..
Saat2 indah bersamamu tidak mungkin dapat ku luputkan dlm ingatan walau sikit pon . Semoga berjaya dalam kehidupan awak .Saya akan doakan yg terbaik utk awak . Ingatlah apa yg sy pernah cakap kat awak dulu . "Seandainya sy bukan utk awak ,janganlah terlalu sedih ,kerana sekurang-kurangnya sy pernah membahagiakan awak " .yee ,mmg perit .tapi ini lah lumrah kehidupan .kadang kala kita gembira ,kadang kala kita duka :') .I'll promise that i'm not be cheated to you .i will take care this relationship tightly <3 cukuplah aku mempunyai seorang gadis yg sering menyinari hari2 ku . Senyuman di bibirku sentiasa diukir daripada mu syg . *sambil melihat gambar dia yg terpapar di skrin telefonku ,aku megucapkan 3 kata . saya syg awak :'(
-ingatku dlm doamu-

Sebelum terlupa ,send my regards to your parents .
bawah ni ,gambar2 yg sy sempat tangkap .*ada yg curi2 *

banyak2 gmbar .aku SUKA SANGAT gmbar ni .kenapa ? *sebab aku suka lah ! huhu no reason  at all  .because ,every single picture that have you , i take it as my favourite picture <3 ily :*

please .jgn la suro sy delete setiap gmbar saya dan awak  .i can't .umpama "delete" awak .huhu .sound weird rite ,but its truth :')

like a bridal .ily :*
*
awak mcm pembaca berita <3

ILOVEU :*

*bunyi buai ini agak menakutkan selepas kitorang duduk . am i  heavy or her ? .

my properties .ily hunn <3

 
nampak tak tembam sy nih letih sangat .heihh ~.shian awak  :') *mcm mana nnti nk replace sy drive nanti if sy penat ,huhu .comel je awak nih :) always make me smile with ur reaction :')



AIMIEN <3  



mien's FOLLOWERS