Sunday, April 8, 2012

u're completely :)

ASSALAMUALAIKUM 
First of all ,seriously kepala otak aku ni mengalami kelembapan yg amat sgt utk meng-UPDATE blog nih .hewww! rasa mcm nk letak mata ni kat akuarium jep .(ayat org tu) .hah ! walaupun agak letih jugax dgn kerja yg x abes2 .aku tetap akan meng-update blog aku yg tak seberapa ni .*tarik nafas .fuhhh . DIA la ilham aku dlm entry nih .tiba2 rasa rindu tahap langit ke-7 kat budak nih .hee . oopss ! 'kakak' .wee ^^ awakk awak .entry utk awak yg sgt TEM*** ! hehe 

I LOVE YOU ! wow ,so nice awakk . thanks a lot with the 3 cutiest  figure  .eh eh ,kenapa 3 je ? kenapa tak 13 ? hew heww :D *kitorang je paham* hee .kidding ^^

hey ! hey ! nampak tak walpaper bilik kita ^^  ni takde jual kat kedai taw  .penat   buad sehari suntuk . penuh stu bilik lg bagus .muehehe :3 most byk gmbar kat malacca .yes .tmpat yg bersejarah tu .kalau tak tau ,baik korang xpyh dok MAS lah .heheww. that place umpama 'honeymoon' kitorang :)  .*byk lg sbnrnyer .cuma kat bilik air  je tak letak . (malu) haha :$

yes ! we hve LOVE BATCH <3 *tapi geram gila .pak cik tu buad  agak messy .brrr-.-

thanks u dear for the gift :) hah .see see .sy smpan taw benda alah ni .  tak snggup direnyukkan .heww :) *i love u too

''URUSAN SERI PADUKA BAGINDA" *la sgt kan . ini adalah 'karangan' daripada dia . ya allah , mmg panjang .kalau paper BM SPM mesti A+ ! ehehhe ^^ thanks a lot . ur words and advice really 'touching2'  & 'attack' my heart .( i'm not heart attack) tawu tak tawu tak , dlm tu ada gmbar dia masa kecik .ehee. comell sangatt .(tembam) .selalu awak kata sy tembam kn .so kat sini ,sy nk tulis tembam byk2 utk awak . TEMBAMX1000000000000000 ! hah .tu dia ! haha jahat gle shahmin *tidak bole tnjuk tanpa kebenaranya .SULIT :| 

i love this letter ! always give me smile :) tatkala hati sunyi + sedih  ,surat ni umpama 'antibiotics'  utk aku .huhu

*i'm sorry this day i make you crying and sad .i'm really soorrryyyy .takde niat pon sbnrnyer .please forgive ur sunshine before he turns to sunburn :) 14324 <3


*hope awak suka lukisan saya :)

mien's FOLLOWERS