Wednesday, April 11, 2012

6 months journey :)

ASSALAMUALAIKUM
hey hey blogger ! *bersemangat wlpun tgh sakit perut * hope korang happy always mcm aku yg selalu ceria la sangat kan .heewww :3 btw ,hari ni mmg ikhlas happy .sebab sebab , we'all already 6 months ! (dgn nada yg excited) *err ,mcm da kawen pulak . aahhh .tak kesa lahh .i'm so grateful if u'all wanna know. i love her wish when she said ,"dia rasa bersyukur sgt memliki abg(aku) dlm hidup dia .dlm sedar tak sedar ,da half year brsama melayari bahtera kasih .indahnya ALLAH shj yg tawu .terima kasih ats segalanya .jadilah imam utk dia dan pimpinlah dia ke syurga " haa ,tersentuh setiap bait kata2 nya ('; .yes yes ,i'm also so grateful bcause i'hve a person who's really understanding me no matter what i do . always support me and give me strength . let deadth seperate us . last but not least , happy anniversarry .ILY <3
                                  GAMBAR MEROYAN KITORANG :)
hasil kerjasama kami haha .comelkn dia buat muka mcm tu  ?*dia malu sgt .tak tau knapa relax la .sporting .pnat taw buat 'flying kiss' .tgk tu .dia tutup mulut .tak sampai "target" .masa ni dia kata dia crazy because of me :"( waa .apa salah sy ni awak ? ah .tak kesala  .sy yg over crazy mish u ade lahh ! *menjeit .hee ILYSM <3
                         *it was clear right from the start that u and me would never apart :)
*iloveu


mien's FOLLOWERS