Sunday, December 18, 2011

7days

haaaa~ 7 hari berada di kg.halaman .terasa seperti mmbawa diri dari bandar .tp bkn mmbawa diri dari DIA :$ huhu .yeap .kdg2 hidup di kampung agak sayu ,tenang , & tidak 'menyerabutkan' .byk benda yg kita boleh belajar spt latar masyarakat diorang .da b'tahun2 aku 'check-in' kat kampung aku nih , baru thun nih aku stalk budak2 kg. kat sini .bkn 'mengusha' awek2 yeap . just stalk belia2 yg ada kt sini . 1st aku engat bdk kg ni mcm sombong jea . tak boleh layan kepala .tapi diorang 'GILA2' jugax cm aku .futsal smbil main hujan with my cousin, villagers & my sporting uncle. i love it ! GREAT yaww ! 
haaaa~ cuti pnjang nih .sgt pnjang . kerja ea ? .em .skrg .aku masih menganggur .bkn tak nak kerja .maybe blom ade rezeki .lg pon cuti2 ni aku just nk release tension + muhasabah diri :') 
#mish my baby muchux :p
*salam * 


mien's FOLLOWERS